changes & fullfillment

sitter på fontänhuset och orkar inte göra det jag egentligen ska ägna mig åt; skriva en artikel till spegelöga. Kommer ändå inte bli klar till deadlinen. Jossan var här ett tag nyss, det var skönt att ha en bra vän här, det är ju läskigt annars.

Inatt blev det seriöst men jättefint samtal, och kanske kommer det hända saker i mitt liv framåt, riktigt stora saker. Och jag är jätteexalterad och glad och pirrig, men samtidigt jätterädd. som sig bör. Jag väntar lite med att avslöja vad det handlar om, men jag kan säga att jag börjar känna mig färdig. Jag känner mig färdig med Örebro, har ingen anledning att vara kvar här känns det som, och jag börjar känna mig färdig med DBTn. Inte för att jag är frisk eller så, bara det att jag tror inte jag kan komma så himla mycket längre. Det är jätteskrämmande att tänka på det, för vad kommer sen? Kommer dom avböja min sjukskrivning bara för att jag är klar med terapin? Kommer jag tvingas jobba? Och isånnafall, hur länge klarar jag det. jag är rädd att ta på mig förmycket och sedan krascha.

Men just nu så känns det som ett stort hål i mig har fyllt, och jag mår bättre än vad jag gjort på... tja, jag vet inte hur många år. Kan inte minnas att det kännts såhär förut faktiskt. Och bara det är hoppfullt.
Ska snart åka iväg på DBT-möte, individuellt samtal, och ska ta upp lite av mina funderingar där.

Börjar resan nu?


it's a new dawn, its a new day

Its a new life, for me. And I'm feelin' good

Jag har inte skrivit här på jättelänge. Som ni kanske märkt. Eller kanske inte, har ingen aning om vilka det är som läser det här, och ni som brukade kanske lagt ner nu när jag inte uppdaterat ett jävla skit. MEN here I am.
När jag läser mina lite äldre inlägg så skäms jag lite och vill ta bort dom. Jag bara klagar. Men å andra sidan.. Det är bara för att jag mår bättre nu som tycker så¨, men de gamla inläggen, det är ju också ett del av mitt jag. Jag mår bra ibland, jag mår dåligt ibland, och jag brukar som regel aldrig cencurera mig själv, så dom gamla inläggen får vara kvar, såklart, men det här känns ändå som en nystart på något sätt. Inte för att jag är helt säker på att jag kommer bli jätteaktiv här nu, men jag har kännt mig sugen på att skriva på sistone och det är iaf skönt. Och det är skönt nu att bara sitta och bajsa ur sig allt man tänker.

Det händer ju saker i mitt liv. Mitt senaste inlägg handlade om kärleken, den där kärleken som man längtar efter, att ha en speciell, som är min, som är the one, och man är the one för den, eller hur man ska säga. Kärleken som inte fanns i mitt liv. Och nu så gör den där. what do you know?!
Ja, jag har skaffat mig pojkvän. Och jag är jättekär, och det är underbart rent utsagt. Han kommer hit till mig ikväll!

Annars lunkar det andra väl på.. Går i terapi som vanligt, men med undantaget att jag gått över till Fas 2 i Individualterapin, slutat i färdighetsträningen och istället börjat i en så kallad generaliseringsgrupp (kanske mer om det sen, orkar inte förklara nu), och jag har börjat gå på Fontänhuset. Har även börjat på lite nya kurser, såsom Mindfulness, Tillämpad avslappning och Yoga. Har slutat med kedjeanalyskursen, affektlabb och problemlösningskursen.
Alla dom här DBT-termerna kanske är grekiska för er, men ja. det är iaf terapigrejer jag sysslar med.

Har även fått en diskmaskin och därmed tagit ett steg till närmare mina mål att kunna leva ett självständigt liv. Jag kommer inte behöva ta hjälp av mamma för att få disken gjord, nu kan jag ordna det själv, och det känns så jävla bra, för det tär på ens självrespekt att inte klara av vissa saker, och att behöva be om hjälp.

Just nu sitter jag mest och väntar på att minuterna ska gå så jag kan sätta igång med att klä mig, äta frukost, sminka mig och ta mig iväg till dagens DBT-aktiviteter. Har inte sovit något inatt eftersom jag är rädd att jag inte ska vakna av väckarklockan. Har varit jordens zombie senaste veckorna och missat en massa möten på grund av just det.
Niklas kommer inte till mig förens på sena kvällen/natten, så jag hinner sova lite innan han kommer. Han ska ha en "guy's night out" nu när han är tillbaka i Örebro (Han bor i Stockholm annars) och så, passa på att träffa kompisarna också, men han ska sova hos mig, det känns fint.

Jahaja, frukost vare va?